Mai multi artisti internationali vor inregistra cover-uri dupa melodiile lui Michael Jackson, pentru un album omagial in memoria regelui muzicii pop
Printre artistii care vor inregistra pentru acest album se numara Stevie Wonder, Whitney Houston, Madonna, Mariah Carey, Diana Ross, Robbie Williams, Lionel Richie, Usher si Beyonce, informeaza cotidianul britanic The Telegraph.

Albumul va contine cover-uri dupa cele mai faimoase piese ale megastarului printre care si "Bad", "Man in the Mirror", "Beat It", "Billie Jean" si "Thriller", potrivit unor surse din industria muzicala.

Ideea acestui album de cover-uri a aparut dupa ceremonia de omagiere a lui Michael Jackson care a avut loc in Los Angeles, la Staples Center, unde mai multe staruri au urcat pe scena si au cantat melodii ale megastarului.

Potrivit surselor citate, Robbie Williams ar urma sa cante "Man in the Mirror", iar trupa Take That va aparea pe album cu "ABC, Working Day and Night" sau "Don't Stop Til You Get Enough".

Williams a confirmat deja ca lucreaza la o piesa omagiala in memoria lui Michael Jackson si impreuna cu Withney Houston a fost invitat sa sutina o serie de concerte pe Arena O2 din Londra unde regele pop se pregatea sa sustina turneul de revenire.

"Ideea a venit de la concertul memorial. Multi fani au intrebat daca versiunile cover dupa melodiile lui Michael vor fi lansate si a parut o idee minunata.... Unele dintre cele mai mari vedete din lume au aratat ca ar fi incantati sa ia parte la acest proiect pentru a ii aduce omagii regelui muzicii pop. Albumul de cover-uri va fi, cu siguranta, un succes in lumea intreaga si ar putea strange o avere pentru actiunile caritabile favorite ale lui Michael", au mai spus sursele.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.