Mare iubitor al personajelor din benzile desenate, Michael Jackson ar fi vrut sa lucreze la urmatoarea pelicula din seria "Spiderman", a declarat Stan Lee, creatorul celebrului personaj de desene animate, citat de presa britanica.
"Nu stiu sigur daca ar fi vrut sa produca filmul sau sa interpreteze personajul principal. El a crezut ca de la mine trebuie sa obtina drepturile, dar i-am spus ca acestea nu-mi mai apartin", a adaugat creatorul de benzi desenate, potrivit NewsIn.

Potrivit lui Lee, Michael Jackson planuia, la sfarsitul anilor '90, achizitionarea companiei Marvel, cea care detine drepturile de proprietate asupra personajului Spiderman, dar negocierile au esuat.

Stan Lee, in varsta de 86 de ani, este un desenator cunoscut in randul creatorilor de benzi desenate, lucrarile sale stand la baza unor animatii ca "Fantastic Four", "X-Men", "Hulk" sau "Daredevil".

Michael Jackson, care a murit pe 25 iunie, la varsta de 50 de ani, era un mare fan al lui Spideman si a altor personaje de benzi desenate. In luna februarie a acestui an, cand era deja in impas financiar, megastarul a scos la licitatie statui cu Batman, Spiderman si Superman din colectia sa personala. Colectia sa includea si un costum de cauciuc fabricat pe marimea sa, care il intruchipa pe Batman.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.