Un spectacol care a depasit granitele tarii devenind propunere pentru festivalurile internationale. Plecand de la albumul No Quarter si trecand prin esenta de blues a anumitor piese din catalogul de aur al grupului Led Zeppelin, Mike Godoroja si colegii de la Blue Spirit vor prezenta o varianta extrem “etno electric” a experientei pe care au avut-o in trecutele aparitii alaturi de Marius Mihalache, AG Weinberger sau Dan Iliescu de la Timpuri Noi .
Proiectul Balkanic Zeppelin este un “Nou Zeppelin” , un teritoriu vast ca modalitate de expresie, deschis multor drumuri noi si mai ales foarte actual. Geniul muzical al celor patru “zeppelini” a lasat libera creatia lor de orice constrangere.

Corneliu Stroe este la ora actuala , alaturi de Harry Tavitian, cel mai important muzician de avangarda in jazz si bluesul de fuziune , orice concert al sau fiind un permanent “happening” , asa cum a dovedit-o in colaborarea cu Ovidiu Lipan Tandarica.

Hard Rock Cafe va avea un show in care cei patru Blue Spirit ( Mike Godoroja, Iann Chepa, Mac Marian Aciobanitei si Marius Dorin Vintila) alaturi de bunul lor prieten Corneliu Stroe vor traversa taramuri exhaustive de blues precum si elementele de fuziune etno ale muzicii zeppelin.




Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.