Ledger a conceput tema videoclipului pentru a spori gradul de constientizare legat de starea balenelor de pe coasta Australiei, tara sa natala, care sunt vanate ilegal, cu scop comercial
Videoclipul piesei "King Rat" a trupei Modest Mouse, regizat de regretatul actor Heath Ledger, va fi lansat online astazi, potrivit presei britanice, potrivit NewsIn. Videoclipul animat va fi lansat pe MySpace Music, in acelasi timp cu noul album al trupei.

Videoclipul a ramas neterminat odata cu decesul lui Ledger, in ianuarie 2008, iar compania The Masses, partener al actorului, a continuat proiectul in onoarea acestuia.

Veniturile obtinute din descarcarea videoclipului de pe iTunes in prima luna de la lansare vor fi donate Societatii de Conservare Sea Sheperd, o organizatie non-profit care lupta pentru combaterea distrugerii habitatului si a macelului lumii salbatice din oceane, cu scopul conservarii si protejarii ecosistemelor si speciilor.

Trupa americana indie rock Modern Mouse a fost infiintata in 1993 in Seattle, iar in 1996 a lansat albumul de debut "This Is a Long Drive for Someone with Nothing to Think About".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.