Toni Grecu sustine ca plecarea de la Antena 1 s-a produs in cele mai amiabile conditii, iar oferta Pro TV nu a fost nici prima, nici singura, trupa primind mai multe propuneri, pe care le-a refuzat pana in prezent
“Suntem increzatori si cred ca am facut o alegere foarte buna. Colaborarea cu Antena 1 s-a finalizat in cele mai bune conditii, nu au ramas nici un fel de datorii reciproce neachitate.”, a declarat Toni Grecu pentru Gardianul.

In prima ora de program, Silviu Petcu, Dorin Antonesi, Florin Constantin, Cristian Gretcu, Catalin Mireuta si Doru Parcalabu vor filma scenete satirice, urmand ca in a doua ora, iar in a doua parte a programului, Toni Grecu va gasi cele mai amuzante stiri ale saptamanii pentru a le discuta cu personalitati reale scenei romanesti, fie ea politica, sociala sau artistica.

"Sunt multe de spus, si mai ales de ras, criza e in toi, purceaua e moarta in cotet, iar politicienii profita de faptul ca suntem in vacanta si vor sa ne ia locul cu supercomedia pe care o fac. Dar agentii nostri secreti deghizati in Traian Basescu, Marean Vanghelie, Elena Udrea, Gigi Becali, Ion Iliescu, Mircea Geoana si ceilalti sunt la datorie. Nimeni nu scapa, nimeni nu misca, toata lumea rade. Din toamna ii veti vedea pe toti in cea mai noua productie de divertisment din Romania", a dezvaluit Toni Grecu.

Cititi mai multe in Gardianul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.