Gazda emisiunii 'In Gura Presei' s-a dezbracat in editia de joi seara a emisiunii, ironizand stilul vestimentar adoptat de Adrian Sarbu, care a mers in maiou la nunta fiicei sale
Si colegii lui Mircea Badea au intrat, involuntar, in joc, imbracand fiecare un maieu in studiourile emisiunii, ce-i drept intr-o varianta trucata, potrivit Antena 3.

Dupa ce cu o seara inainte realizatorul a comentat pe seama faptului ca patronul PRO TV s-a prezentat la cununia fiicei sale in maiou, Badea a vrut sa demonstreze ca poate, imbracat astfel, sa faca ceva ce "in eleganta lui, Adrian Sarbu cu maieul lui scump, nu poate sa faca".

"Seful PRO TV poate sa isi umfle si el burta, dar sa si-o traga, nu prea, desi ipostaza din urma se potriveste mai bine Romaniei, in perioada de criza", a afirmat Mircea Badea, ironic, in timp ce facea valuri cu...burta.




Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.