Aflat de doua ori in detentie in urma acuzatiilor de trafic de droguri, in libertate, Sisu vorbeste despre viata in inchisoare, dar si despre realitatea romaneasca, in primul extras de pe album, Ai vrea sa ai
Senzatii de dupa gratii

Cantaretul dezvaluie ca noul album exprima propriile sentimente, stari si momente pe care le-a trait in perioada de detentie, dar si de cand este liber. "Am lucrat un an si opt luni la albumul asta. Bine, cu pauza, opt luni m-am drogat iar, n-am mai lucrat si n-am mai trecut prin studio. Apoi am zis 'stai ca nu e bine!' si m-am intors in studio si m-am reapucat", a declarat Sisu pentru EVZ.

Cat despre perioada petrecuta la inchisoare, Sisu declara ca a fost ca o perioada de recreere, pentru ca "aveam foarte multe lucruri la care trebuia sa ma intorc, sa le termin. Da, au fost niste senzatii si acolo, altele decat in lumea reala, dar si acolo este o lume si da, probabil, o parte din senzatiile astea reies din unele piese, nu pot sa spun care", a mai spus acesta despre noul album

Chiar daca atat el, cat si Puya, s-au ocupat in ultima vreme de proiecte solo, Sisu ne asigura La Familia inca exista, iar muzica pe care o fac este reciproc complementara.


Cititi mai multe in EVZ.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.