Top-modelul Cindy Crawford va vizita Romania in luna august. Frumoasa vedeta va participa la o serie de actiuni caritabile si va aparea la emisiunile televiziunilor din Romania pentru a-si promova initiativele laudabile. In urma cu ceva timp, Cindy s-a implicat in campania Fashion Targets Breast Cancer (Moda tinteste cancerul mamar) care a avut un impact major si datorita faptului ca unele dintre cele mai frumoase femei din lume au ales sa sustina aceasta cauza: Naomi Campbell, Kate Moss, Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Gisele Bundchen, Helena Christensen, Iman. Cindy Crawford nu este primul manechin de talie internationala care ne viziteaza tara.

Claudia Schiffer, Naomi Campbell si Eva Herzigova au pus piciorul in Romania, fiecare in diverse scopuri. Claudia Schiffer a fost chemata de firma L'Oreal, cu care a semnat un contract de imagine si a fost invitata la emisiunea lui Florin Calinescu, "Chestiunea Zilei". Naomi Campbell a fost invitata la un festival de moda, iar Eva Herzigova a facut parte din distributia peliculei "Modigliani" filmata in Romania.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.