Nicoleta Luciu a fost zarita zilele trecute la cinematograf in compania unui barbat. Martorii oculari spun ca presupusul sau nou iubit este de etnie araba. Cei doi s-au plimbat tinandu-se de mana pe culoarele complexului de magazine. Apoi au cumparat bilete la film si au intrat ca doi indragostiti in sala de proiectie. Dupa despartirea de cantaretul Dinu Maxer, cel cu care timp de opt ani a trait o frumoasa poveste de dragoste, viata intima a Nicoletei a devenit un subiect de interes national.

La scurt timp dupa ce s-a mutat din casa lui Dinu, Luciu a fost vazuta la Casino Hilton in compania hocheistului Zsolt Czergo, fostul iubit al Simonei Patruleasa, prezentatoarea stirilor sportive la Antena 1. Nicoleta a negat ca s-ar fi infiripat ceva intre ea si tanarul sportiv. Hocheistul nu a exclus insa posibilitatea unei idile: "Deocamdata, nu este nimic intre noi, dar cine stie ce se va intampla peste o vreme?", declara el cu ceva timp in urma.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.