In fiecare an, cinci cercetatoare eminente, fiecare dintre ele reprezentanta unui continent, sunt recompensate cu 100.000 de dolari pentru contributia adusa la progresul stiintific de un juriu format din savanti de renume. L'Oreal si UNESCO organizeaza in fiecare an incepand cu 1998 programul international "For Women in Science", care recompenseaza aportul femeilor in stiinta si ofera noi oportunitati tinerelor care aleg sa lucreze in acest domeniu. De asemenea, se confera 15 burse in valoare de 20 000 de dolari fiecare.

Anul acesta, data-limita de trimitere a dosarelor de inscriere pentru bursa este 15 august. Dosarele se trimit la Comisia Nationala a Romaniei pentru UNESCO, iar formularul de inscriere se gaseste pe site-ul UNESCO la adresa http: //portal.unesco.org/en/ev.php@URL_IDA 14633&URL_DOADO_TOPIC& URL_SECTIONA201.html. In 2003 si 2004, doua romance au primit burse.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.