LifeStar 9 Iulie 2009 18:44
Funerariile lui Michael Jackson raman un mister dupa ceremonia de omagiere care a avut loc ieri la Staples Center din Los Angeles, in timp ce presa publica zvonuri potrivit carora trupul acestuia va fi incinerat si cenusa va fi imprastiata peste Neverland, informeaza AFP.
La finalul ceremoniei de omagiere, elicopterele televiziunilor care au urmarit convoiul funerar de la plecarea de la Stapeles Center au pierdut urma dricului, in timp ce limuznele familiei au mers la un hotel de lux din cartierul Beverly Hills.

Nimic nu garanteaza ca destinatia finala a sicriului a fost Forest Lawn. Intrebati, responsabilii cimitirului, renumiti pentru discretia lor, au insistat asupra faptului ca nu vor face niciodata declaratii cu privire la serviciile funerare de la Forest Lawn, relateaza NewsIn.

Politia a refuzat de asemenea sa comenteze, iar pastorul Al Sharpton, prieten al lui Jackson, care a rostit un discurs aprins in memoria regelui muzicii pop in timpul ceremoniei, a declarat, pentru CNN, nu stie nimic despre funerariile cantaretului.

Speculatii cu privire la destinatia finala a trupului lui Michael sunt impartite. Site-ul specializat in showbiz TMZ.com spune ca stie, din surse sigure, ca trupul acestuia nu va fi depus la Forest Lawn si ca dricul a fost o momeala pentru a pacali fanii si jurnalistii.

Mai multe surse din presa de specialitate fac declaratii despre o eventuala incinerare a trupului lui Michael Jackson, a carui cenusa va fi aruncata apoi peste ferma Neverland.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.