LifeStar 3 Iulie 2009 01:07
Fostul campion la gimnastica si-a dus iubita la mare in tara vecina. A mers cu provizii importante de acasa si si-a rasfatat jumatatea cu apa plata din Romania si "bomboane agricole".
Marian Dragulescu a iesit de ceva vreme din peisajul monden, dupa ce luni de-a randul s-a balacarit cu fosta lui sotie pe la televizor. Fostul gimnast, devenit intre timp antrenor, pare ca s-a cumintit, avand aceeasi prietena de mai bine de jumatate de an.

Este vorba de fata despre care CANCAN scria ca a facut videochat inainte de a-l cunoaste pe sportiv, fotografiile de la acea vreme fiind cat se poate de elocvente.

Ei bine, Dragulescu tine aproape si incearca sa-i faca pe plac iubitei sale. Cei doi au petrecut un sejur de vis in Bulgaria, dar abia acum vine partea frumoasa. Baiat prevazator, Marian a incarcat portbagajul masinii sale cu provizii din tara, pentru a nu depasi bugetul de criza alocat pentru aceasta vacanta.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.