LifeStar 3 Iulie 2009 17:29
Duminica, 5 iulie, Michael Jackson se va auzi din nou la Bucuresti. Incepand cu ora 19.00, toti cei care il iubesc pe Regele Muzicii Pop sunt asteptati pe stadionul Iolanda Balas Soter pentru a urmari concertul Live in Bucharest: The Dangerous Tour din 1 octombrie 1992.
La 17 ani dupa primul concert pe care Michael Jackson l-a sustinut la Bucuresti, Nova Music/Sony Music si MTV ii cheama pe fanii megastarului la evenimentul dedicat memoriei artistului, “Remember Michael Jackson at Bucharest”, eveniment sprijinit de Primaria Sectorului 1 si Federatia Romana de Atletism.

Fanii lui Michael Jackson sunt asteptati de la ora 19 pe stadionul Tineretului Iolanda Balas de pe Bulevardul Marasti, numarul 26, pentru a retrai cele mai importante momente din cariera artistului pop, printre care si cele mai bune videoclipuri si piese ale superstarului.

Iar de la ora 21.oo, “Live in Bucharest: The Dangerous Tour” va putea fi urmarit simultan si pe MTV.

“Live in Bucharest: The Dangerous Tour”
este singurul show live Michael Jackson care a fost lansat pe DVD. Peste 70.000 de fani au urmarit concertul artistului pe Stadionul National la 1 octombrie ’92, facand ca show-ul din Romania sa fie unul dintre cele mai tari din turneul “Dangerous”.




Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.