LifeStar 3 Iulie 2009 17:35
Bianca Elena Constantin, castigatoarea concursului din acest an si reprezentanta Romaniei in Bahamas, a intrat in posesia premiilor, impartasind planurile sale de viitor in calitate de Miss
Dupa ce a trecut de toate probele concursului, Bianca Elena Constantin a fost aleasa de juriu, cu ajutorul voturilor publicului, drept simbolul frumusetii feminine romanesti.

Ea are de acum inainte in program o serie de excursii protocolare in mai multe orase ale lumii. Prima calatorie va fi in Statele Unite, Beverly Hills, unde va beneficia de o sesiune de make-over din parte Anastasiei Soare. Urmeaza ca timp de 21 de zile, incepand cu 2 august, sa se afle in Bahamas, unde va participa la pregatirile pentru concursul final Miss Universee 2009, urmand sa ne reprezinte la finala din 23 august.

Pe 25 august va urma un scurt turneu de promovare ce va include vizite in Miami, Las Vegas, Los Angeles, San Diego si San Francisco, iar in zilele de 13-14 septembrie Miss Universe Romania 2009 va lua o cina diplomatica cu Ambasadorul Romaniei la Washington DC. Incepand cu sfarsitul lunii septembrie, un nou turneu de promovare se va desfasura in Spania si Italia.

“Sunt constienta ca odata cu castigarea titlului de Miss Universe Romania 2009 am primit si o mare responsabilitate: aceea de a reprezenta Romania si valorile sale la unul din cel mai mare concurs de frumusete din lume. In afara de finala internationala a concursului din Bahamas, mai am onoarea si de a lua parte la unul din cele mai prestigioase festivaluri de moda din lume: New York Fashion Week. Designerul roman Catalin Botezatu mi-a facut deosebita surpriza de a ma invita sa prezint rochia de mireasa a colectiei sale in perioada 9-12 septembrie”, a declarat Bianca Elena Constantin, castigatoarea Miss Universe Romania 2009.

Castigatoarele concursului au primit premii in valoare de peste 100.000 Euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.