LifeStar 3 Iulie 2009 11:46
O ceremonie funerara publica pentru Michael Jackson ar putea avea loc saptamana viitoare pe un stadion din Los Angeles, informeaza cotidianul britanic Daily Telegraph
Familia Jackson s-a intalnit cu politia din Los Angeles pentru a discuta posibile aranjamente funerare in oras, a declarat un purtator de cuvant al politiei, potrivit NewsIn.

Stadionul numit Los Angeles Memorial Coliseum, care a gazduit Jocurile Olimpice din 1984, si Staples Centre, stadionul echipei de baschet Los Angeles Lakers sunt optiunile avute in vedere. Primul stadion are o capacitate de 92.000 de persoane si este singurul din lume care a gazduit de doua ori Jocurile Olimpice, in 1932 si 1984.

La randul sau, Staples Centre, are o capacitate de 20.000 de persoane. Arena este detinuta de AEG Live, compania care organiza seria de concerte ale lui Jackson de la Londra, dar un purtator de cuvant a negat ca se planuieste organizarea vreunui eveniment acolo.

Locul unde se afla in prezent trupul lui Michael Jackson este tinut secret. Presa a mai scris ca Jackson, care a murit saptamana trecuta in urma unui stop cardiac, ar putea fi inhumat la Hollywood Hills sau Forest Lawn Memorial Park, si ca trupul lui s-ar afla deja colo.

Actori celebri precum Humphrey Bogart si Clark Gable sunt inhumati acolo.

Familia Jackson a dezmintit informatiile de presa ca funeraliile cantaretului vor avea loc la Neverland.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.