LifeStar 2 Iulie 2009 00:13
Zeci de jurnalisti de televiziune, radio si presa scrisa s-au intrecut, acum doua seri, intr-o competitie mai putin obisnuita: Cupa Presei la Cantat Tuborg 2009, eveniment care a sarbatorit cea de-a saptea editie.
Fara indoiala, galeriile celor 28 de participanti meritau si ele premiate pentru ca au intregit distractia udata cu bere din belsug care s-a intins mult dupa miezul noptii. Cel care s-a remarcat din marea de oameni veniti cu mic cu mare sa-si sustina favoritul a fost Robert Turcescu, jurnalistul dezbracand haina sobra pe care o poarta in discutiile cu politicienii si afisand o veselie debordanta, mai ales in momentul in care a urcat pe scena. Jurnalistul lovea cu atata patima in baterie, lasand, tuturor celor din sala, impresia ca pe tobe are lipite poze cu Mircea Badea, cel mai de temut concurent al sau in goana dupa audienta.

Putin dupa ora 19.00, jurnalistii-concurenti si galeriile lor au inceput sa apara ca si ciupercile dupa ploaie la Hard Rock Cafe, locul care a gazduit cea de-a saptea editie a competitiei Cupa Presei la Cantat Tuborg. Spatiul devenea neincapator pe minut ce trecea, in jur de 500 de oameni si-au gasit, pana la urma, un loc, fie si in picioare, fericiti ca si-au putut aplauda favoritii cu sau fara voce. In timp ce cativa concurenti se credeau deja staruri in devenire, lasand sa se inteleaga ca s-au pregatit saptamani in sir cu rochite si machiaje de scena, coregrafie si scenografie, altii au venit direct din redactie, imbracati in hainele “de scandal” obisnuite.

Linistit ca nu are de cantat cu vocea, Robert Turcescu, sosit la concurs fara iubita-cantareata, Oana Sarbu, a facut galerie cat l-au tint bojocii tuturor colegilor de trust si de mogul. Cand a urcat pe scena, era deja agitat, transpirat si incitat, lovind cu betele atat de puternic in tobe, de parca aveau pe ele pozele lui Mircea Badea, antenistul care il ironizeaza mereu pentru audientele slabe. Si-a batut cu dor si jale incat a castigat si un merituos loc doi. La anu’, daca se cearta si cu Victor Ciutacu, s-ar putea sa fie un pretendent serios la trofeu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.