LifeStar 2 Iulie 2009 23:58
Lucia si Catalin Crisan vor divorta de comun acord, dupa 14 ani de casnicie si cateva incercari esuate de a rezolva problemele de cuplu. Solistul sustine ca motivul despartirii nu e legat de o infidelitate a vreunuia dintre ei. Doar au hotarat sa nu se mai chinuiasca unul pe altul.
Catalin Crisan era ieri la inot, cu cei doi copii ai sai. L-am intrebat care este motivul divortului anuntat deja in tabloide.

“Am auzit si eu azi prostia asta, ca divortez pentru ca ma intretine nevasta-mea... Deja ma opreste lumea pe strada sa-mi ofere cate 10.000 de lei vechi...”, spune el, amar.

Si continua:

“Nu dau nici un fel de declaratii despre acest subiect, doar iti confirm. E adevarat, divortam de comun acord, nu suntem nici dusmani, pur si simplu lucrurile n-au mai mers. Suntem doi oameni maturi, cerebrali, nu suntem nici primii, nici ultimii care trec prin asta. Urmeaza sa depun cererea de divort, dar dupa ce se incheie vacanta judecatoreasca. "


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.