LifeStar 2 Iulie 2009 18:24
Postul de televiziune Acasa TV a fost sanctionat ieri de Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu amenda de 7.500 de lei, pentru incalcarea prevederilor legale referitoare la protectia minorilor in emisiunea "Povestiri adevarate", difuzata in zilele de 18 si 27 mai
Postul de televiziune Acasa TV a fost amendat pentru nerespectarea dreptului copilului de a-i fi protejata imaginea vietii sale intime si familiale, dar si pentru difuzarea unor imagini inregistrate fara acordul persoanelor care au facut obiectul materialelor filmate, relateaza NewsIn.

In emisiunea difuzata in data de 18 mai, incepand cu ora 17.30, au fost prezentate mai multe materiale care contineau imagini cu tenta sexuala. Printre secventele prezentate se aflau si cateva imagini desprinse dintr-un reportaj realizat de Emil Carjan, in luna septembrie 2004, care avea subiect situatia dificila cu care se confrunta o femeie si copilul ei.

Mama aflata in dificultate a dezvaluit, in urma intrebarilor formulate de moderator, ca sotul ei, care se afla in stare de ebrietate, ar fi intretinut relatii sexuale cu un caine.

In cadrul emisiunii din data de 18 mai au mai fost difuzate si alte materiale de acest gen. Toate imaginile tendentioase prezentate in emisiunea din data de 18 mai au fost blurate. Pe data de 27 mai a fost prezentat si un spot de promovare a emisiunii, in care au fost difuzate mai multe imagini cu conotatie sexuala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.