LifeStar 2 Iulie 2009 18:06
Expunerea in public a trupului lui Michael Jackson la ferma Neverland va fi una extravaganta, demna de basme - corpul sau va fi transportat cu o caleasca alba trasa de doi cai, iar apoi va fi expus intr-un sicriu de sticla, potrivit cotidianului britanic DailyMail.
Trupul lui Michael Jackson va fi expus vineri, la ferma Neverland din Santa Barbara, pentru a da fanilor ocazia de a-si lua ramas bun.

Caleasca trasa de cai si sicriul din sticla se potrivesc obsesiei lui Jackson pentru povesti precum "Peter Pan" si cu stilul fantastic al fermei Neverland, relateaza NewsIn.

Neverland, ranch-ul californian al lui Michael Jackson, se pregateste sa gazduiasca funeraliile regelui pop, al carui trup va fi expus public vineri. Suspansul legat de funeraliile regelui pop, intretinut in ultimele zile de familia sa, parea risipit partial marti, dupa ce CNN a anuntat ca trupul sau va transportat joi seara la Neverland, proprietatea cantaretului aflata la 150 de kilometri nord-vest de Los Angeles.

Potrivit televiziunii americane, care citeaza surse din familia Jackson, trupul lui Michael va fi expus public vineri, in timp ce o ceremonie privata, la care vor participa doar apropiatii si rudele, va avea loc duminica. Insa nici familia, nici avocatii familiei, nici autoritatile din Santa Barbara, de care tine Neverland, nu au confirmat ca funeraliile vor avea loc acolo.

Autoritatile din Santa Barbara au recunoscut totusi ca se pregatesc "pentru un eveniment de amploare", in cazul in care s-ar decide ca funeraliile sa aiba loc la Neverland.

Decizia de a transporta trupul cantaretului la Neverland ar putea sugera ca familia are in vedere inhumarea lui Michael la Neverland si eventual transformarea proprietatii intr-un fel de muzeu in memoria lui, dupa modelul proprietatii Graceland a lui Elvis Presley. Nu este clar insa daca acest lucru este posibil. "Studiem toate aspectele legale", a declarat pentru AFP William Boyer, purtatorul de cuvant al comitatului Santa Barbara.

In timp ce funeraliile incep sa se contureze incet-incet, cauzele exacte ale mortii lui Michael Jackson continua sa ramana un mister, iar speculatiile despre rolul medicamentelor in deces se dubleaza in intensitate.

Marti seara, site-ul TMZ.com - primul care anuntase moartea lui Jackson - a dezvaluit ca un medicament extrem de puternic, Propofol, folosit pentru anestezii chirurgicale, a fost gasit in casa unde a murit cantaretul, la Holmby Hills, in apropiere de Beverly Hills. Medicamentul nu poate fi furnizat decat personalului medical, precizeaza TMZ.com, citand o sursa neidentificata: "Este de neconceput ca un asemenea medicament sa fie prescris pentru uz domestic".

Anterior, o fosta infirmiera a lui Michael Jackson, Cherilyn Lee, declarase la CNN ca vedeta ii ceruse fara succes sa ii faca rost de Diprivan, numele generic al Propofolului. Ea mai spusese ca un membru al anturajului cantaretului ceruse acelasi medicament, cu patru zile inainte de moartea acestuia. Si atunci, infirmiera a refuzat sa furnizeze medicamentul, pentru ca il considera periculos.

Luni, politia si reprezentanti ai Institutului Medico-Legal de la Los Angeles au mers la casa inchiriata de Jackson la Holmby Hills si au plecat cu "doi saci de medicamente", potrivit unui oficial.

Pe de alta parte, in lume au continuat marti omagiile pentru Michael Jackson. La Apollo Theater de la New York, sute de admiratori au salutat amintirea regelui pop. La Barcelona, la lansarea unui nou turneu al trupei U2, Bono a cantat hitul lui Jackson "Man in the mirror".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.