LifeStar 2 Iulie 2009 11:45
Exista un om care atunci cand vrea sa faca un film primeste sume uriase intr-o clipa. Fara gres, el face adevarate capodopere. Il cheama James Cameron si ne pregateste Avatar, despre care se spune ca va fi cel mai bun film din toate timpurile.
Cameron a primit un buget de 200 de milioane de dolari pe care se pare ca i-a cheltuit deja. Va intrebati probabil cum a fost posibil...Potrivit Yuppy, anumite voci spun ca fondurile se vor indrepta spre 300 milioane dolari, Avatar concurand astfel momentan la capitolul buget cu Tron 2, al celor de la Disney.

Topul filmelor cu cele mai mari bugete, realizat de IMDB

Revenind la Avatar, Cameron s-a aratat entuziasmat discutand despre planeta populata cu monstriI randati excelent in CGI, astfel incat experienta 3D va fi cu siguranta coplesitoare. Este primul film SF si, totodata, cea mai pretentioasa productie dupa Titanic. GJKooijman transmite cateva ganduri pe Twitter: "Avatar va schimba industria cinematografica pentru totdeauna. Nu trebuie sa-ti imaginezi nimic, este perfect real. Cameron a creat o noua planeta si a dus o camera acolo".



Despre autor:

Yuppy

Sursa: Yuppy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.