LifeStar 1 Iulie 2009 17:04
Janet Jackson l-ar putea inlocui pe fratele sau Michael in cateva dintre concertele programate pe arena O2 din Londra, potrivit unor surse care au declarat cotidianului The Sun ca promoterii AEG au inceput deja negocierile in acest sens, informeaza The Telegraph.
Promoterii AEG Live poarta discutii cu fratii lui Michael Jackson pentru a-l inlocui la cateva dintre concerte. Cei patru membri din Jackson 5 ar putea aparea de asemenea pe scena O2 ca trupa de backing daca unele dintre cele 50 de concerte programate vor avea loc, relateaza NewsIn.

"Au avut loc cateva discutii, iar lucrurile par sa fie pozitive. Jackie, Tiro, Jermaine si Marion au fost de asemenea contactati pentru a aparea pe scena ca trupa de backing", a declarat o sursa pentru The Sun.

Ideea apartine, se pare, companiei AEG Live, care se va confrunta cu pierderi mari daca show-urile vor fi anulate. Cantaretii de backing, dansatorii si efectele speciale sunt deja pregatite pentru seria de spectacole care era programata intre 13 iulie si martie 2010.

Promoterii au anuntat deja ca fanii care vor sa-si anuleze biletele isi vor primi banii inapoi, insa au refuzat sa comenteze in legatura cu faptul ca spectacolele ar putea continua cu cantareti inlocuitori sau folosind imagini digitale.

Janet Jackson l-a omagiat pe fratele sau la Black Entertainment Awards in Los Angeles. "Pentru voi, Michael a fost un idol, pentru noi el este familie. Va ramane mereu in inimile noastre", a spus aceasta spectatorilor.

Peste 800.000 de bilete cu preturi de pana la 1.000 de lire au fost vandute pentru concertele de la Londra din cadrul turneului despre care s-a spus ca va fi cel mai scump si mai avansat din punct de vedere tehnic organizat vreodata.

Un spectacol in memoria lui Michael Jackson este planificat pentru luna septembrie a acestui an, pe lista celor care vor urca pe scena fiind vehiculati cantareti precum Diana Ross, Bruce Springsteen, Stevie Wonder si Barbra Streisand.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.