LifeStar 1 Iulie 2009 14:25
Revista OK! a platit o jumatate de milion de dolari pentru drepturi exclusive asupra unei fotografii cu Michael Jackson, in timp ce paramedicii incercau sa il resusciteze
Reprezentantii revistei sustin ca aceasta fotografie ar fi ultima care il infatiseaza pe Michael Jackson in viata. Potrivit unor surse din domeniul media, reprezentantii companiei Northern & Shell, care publica revista OK!, au platit o jumatate de milion de dolari pentru a detine drepturile exclusive asupra fotografiei in SUA si Marea Britanie, relateaza NewsIn.

Fotografia pare identica cu o alta imagine postata cu cateva zile in urma pe site-ul Entertainment Tonight.

Hello, revista rivala a OK!, a scos de asemenea un numar dedicat lui Michael Jackson, insa imaginea pe care au pus-o pe coperta este de acum cativa ani.

Directorul editorial al OK!, Sarah Iven, a declarat ca fotografia cu Michael pe moarte diferentiaza revista de toate celelalte de pe piata. "Este o fotografie din care reies surprinderea si supararea din momentul lansarii stirii. Sper ca aceasta coperta va provoca cititorii. Celebreaza omul Michael Jackson, dar arata de asemenea si faptul ca acesta era un caracter excentric, care a dus o viata controversata", a declarat aceasta.

Si Natmags din Marea Britanie (National Magazine Company) lanseaza astazi o editie in memoria lui Michael Jackson, de 132 de pagini, care va fi lansata in 200.000 de copii, pentru pretul de 2,99 lire. Spre deosebire de publicatiile care au lansat editii speciale comemorative, revista specializata in muzica, Q, a scos pe piata o editie pregatita si printata inainte de decesul lui Michael, produsa pentru a coincide cu lansarea concertelor sale de pe arena O2.

Vedeta muzicii pop Michael Jackson, care a cunoscut consacrarea inca din copilarie si a marcat pentru zeci de ani lumea dansului cu ritmul sau exuberant, a murit joi, la varsta de 50 de ani, dupa ce a suferit un stop cardiac.

Decesul a fost constatat intr-un spital din Los Angeles, unde fusese transportat de urgenta. Vestea a provocat o unda de soc pe masura celebritatii planetare a celui supranumit "regele popului", care a concertat inclusiv in Romania, in 1992 si 1996.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.