Actrita si cantareata Ramona Badescu a declarat intr-un interviu publicat pe site-ul Tgcom ca in timpul revolutiei din '89 a fost nevoita sa mearga prin Bucuresti cu pistolul la ea pentru a se apara.
Romanca devenita faimoasa in Italia vrea printre altele sa interpreteze rolul unei persoane seropozitive. Obisnuita cu rolurile dramatice dupa ce a jucat in filme ca "La Piovra" (Caracatita), "La squadra" si "Incantesimo", Ramona marturiseste ca viseaza de ceva vreme sa primeasca rolul unei seropozitive. "De data asta vreau sa fac ceva aflat la extrema. Spre exemplu, sa joc rolul unei femei bolnave de SIDA, o persoana chinuita. Si vreau sa primesc aceasta provocare pentru ca eu sunt de felul meu o persoana solara, optimista, dar cu un univers interior agitat".

CU ARMA LA BRAU

Din postura de persoana publica atat in Italia, cat si in Romania, Ramona noastra isi aduce aminte de cum umbla cu pistolul la ea prin Bucuresti, in timpul revolutiei. Din spusele ei, acestea sunt clipele care i-au format o filozofie de viata ce nu-i permite ca acum sa-si mai faca sange rau din motive neimportante.

PE SITE-UL LUI SPIELBERG

Italienii au fost extrem de surprinsi cand au auzit zvonuri despre o posibila colaborare a frumoasei romance cu regizorul Steven Spielberg. Care este insa adevarul? "A fost mai mult o intamplare", povesteste Ramona. "Cand a fost lansat filmul "Minority Report", alaturi de distributia acestei pelicule a fost postata pe site-ul oficial al lui Spielberg o fotografie de-a mea.

Nu a fost vorba de o coincidenta de nume, pentru ca datele erau ale mele. Cred ca fotografia a fost preluata dintr-o revista din Los Angeles pentru care am pozat cu ceva timp in urma, cu ocazia realizarii unui top zece al celor mai frumoase femei de tip mediteranean. Nu m-a contactat nimeni. Intamplare sau nu, m-am decis. In toamna plec in SUA. Vreau sa invat si sa ma pregatesc cat de bine pot pentru orice eventualitate".

CANTA, JOACA SI DANSEAZA

Din punct de vedere profesional, Ramona Badescu va avea un an plin. In luna august va pleca in turneu cu o piesa de teatru, o comedie, care se va juca mai ales in Sicilia si Calabria. Urmeaza un nou album muzical si poate un show music-hall.

BARBATII S-AU LUPTAT PENTRU EA

Despre viata amoroasa Ramona nu a dorit sa ofere foarte multe detalii, insa a admis ca, atunci cand iubeste, nu se incurca cu jumatati de masura: "Cand ma implic intr-o relatie dau totul. Si din aceasta cauza am avut surpriza ca, la doi sau trei ani dupa ce m-am despartit de un barbat, el sa-mi spuna ca inca ma mai iubeste si ca este dispus sa ma astepte. Chiar au facut tot ce le-a stat in putere pentru a ma recastiga".


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.