LifeStar 1 Iulie 2009 12:50
Maine, de la ora 21.00, MTV difuzeaza concertul lui Michael Jackson din 1992, de la Bucuresti, simultan pe Tv si online.
Concertul de la Bucuresti sustinut pe 1 octombrie 1992 a fost considerat unul dintre cele mai tari show-uri din cariera superstarului, iar “Michael Jackson: Live in Bucharest: The Dangerous Tour” este singurul concert live pe DVD al artistului.

In dorinta de a-l comemora pe cel supranumit “regele muzicii pop”, MTV va difuza sub sloganul “M is for Michael” cele 122 de minute de show ce vor putea fi urmarite simultan pe MTV si pe www.mtv.ro.

Aceasta este o ocazie extraordinara de a vedea unul dintre cele mai tari show-uri din toate timpurile, concert care din fericire a avut loc in Romania, o tara proaspat scapata de rigorile comuniste. Nebunia intalnirii publicului cu marele artist se simte si astazi, la fel de puternica, in aceste imagini inregistrate. Multe dintre hit-urile lui Michael Jackson cantate la Bucuresti in 1992, sunt postate pe YouTube si primesc mii de comentarii.


In acest weeekend postul MTV i-a dedicat trei zile regretatului Michael Jackson si a pus la cale intalnirea cu fanii artistului pentru un ultim omagiu in fata stadionului Lia Manoliu. De altfel, istoria postului de muzica este foarte legata de Michael Jackson, cel care a revolutionat nu doar la nivel muzical. Prin aparitiile sale, Michael a dat alte valente conceptului de videoclip muzical si imagine televizata.




Michael Jackson-Man in The Mirror, Live la Bucuresti, 1992


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.