Cristina Rus, fosta componenta a trupei Blondy, a primit de ziua ei un ceas cu diamante. Cadoul nu a venit din partea iubitului ei, cum era de asteptat, ci din partea unui admirator secret cu care vedeta se converseaza la telefon de aproape un an. Amanuntele picante despre conversatiile celor doi sunt publicate in cel mai recent numar al revistei Story. Tot acolo Cristina, care prezinta emisiunea-concurs EuroTombola, difuzata de Prima TV, marturiseste: "De abia astept sa ma sune ca sa ii pot multumi".

Ceasul nu este un "oarecare", ci unul creat de firma "Maurice Lacoix", iar Cristina este mai mult decat incantata. Chiar daca, pasionata fiind de bijuterii, a mai primit o pereche de cercei de la partenerul de viata si o bratara cu perle veritabile.
Despre cel care i-a trimis costisitorul cadou Cristina spune: "Ma suna de pe numar ascuns. Imi spune ca ma admira si ma incurajeaza, dar nu vrea sa isi dezvaluie identitatea. Cadoul l-am primit la sediul Prima TV".

DRAGOSTE SI DETARTRAJ

Cristina Rus are o relatie stabila cu unul dintre membrii trupei "Desperado", Calin Pop. Si, cum Calin este medic stomatolog, Cristina a fost prima lui pacienta. Si acum ea paseste des in cabinetele iubitului - doua in Bucuresti si unul in Mamaia, in holul unui hotel - pentru controale periodice si detartrajul necesar.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.