Adrian Mutu, unul dintre fotbalistii cei mai doriti de femeile din Romania si nu numai, a decis ca este timpul sa se insoare din nou.

Dupa cum informeaza TVR 1, "Briliantul" se va casatori, la toamna, cu o frumoasa bruneta din Republica Dominicana, pe nume Consuelo. Din cate se pare, relatia dintre cei doi dureaza de aproape un an. Conform aceleiasi surse, Consuelo Marcos - care acum se afla in vacanta impreuna cu jucatorul lui Juventus in statiunea spaniola Ibiza, pe iahtul lui Nicu Gheara - provine dintr-una dintre cele mai bogate si mai cunoscute familii din zona Americii Centrale.

Surse din apropierea jucatorului spun ca acesta va face doua nunti, una in Romania si cealalta in Republica Dominicana. Rolurile de nasi vor fi ocupate de Nicu Gheara si sotia acestuia, Mihaela. Vestea a luat prin surprindere pe toata lumea, mai ales ca in urma cu doua saptamani internationalul roman s-a afisat alaturi de vedeta PRO TV Monica Dascalu, la Pitesti, la nunta prietenului sau din copilarie, Alin. in alta ordine de idei, Mutu si-a propus sa inscrie 20 de goluri in urmatorul campionat pentru Juventus, echipa la care a debutat dupa ispasirea celor sapte luni de supendare dictate impotriva sa pentru consumul de cocaina.

"Vreau sa marchez 20 de goluri pentru a recompensa increderea acordata de conducatorii clubului. Antrenorul Fabio Capello e un om extraordinar, iar Del Piero este un exemplu, un mare campion care poate decide singur soarta unui meci. Visul meu este sa castigam Liga Campionilor", a spus Mutu pentru "Tuttosport". Directorul general al gruparii, Luciano Moggi, a reconfirmat si faptul ca romanul va juca in sezonul viitor la Juve. "Mutu? Ramane la Torino. Este un jucator recuperat", a declarat Moggi.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.