O colectie secreta de peste 100 de cantece, inregistrate de Michael Jackson pentru copiii sai, ar putea fi data publicitatii ca urmare a mortii megastarului, scrie cotidianul britanic The Times, care il citeaza pe unul dintre biografii solistului, Ian Halperin.
Halperin, autor al cartii "Unmasked, The Michael Jackson Story" (Fara masca: Povestea lui Michael Jackson), a spus inainte de a muri: "Vrea sa le lase copiilor lui, e o mostenire foarte personala pentru ei. Mi s-a spus ca nu va fi de acord sa fie lansate pe piata acum".

Michael Jackson are trei copii - Prince, in varsta de 12ani, Paris Katherine, de 11 ani, si Prince Michael II, care are 7 ani.

Data fiind situatia financiara precara a starului, se spune ca orice astfel de inregistrari nu vor fi pastrate prea mult timp cu titlu privat. Sunt zvonuri potrivit carora Michael Jackson ar fi lasat datorii de circa 400 de milioane de dolari, altii vorbind chiar de o suma mult mai mare.

Vanzarile de muzica si obiecte ale starului au inceput deja sa creasca spectaculos. Moartea lui Michael Jackson a inceput deja sa produca o noua industrie. In fata spitalului din Los Angeles unde a fost pronuntata moartea statului, a aparut vineri un grup de barbati care vindeau cu 10 dolari tricouri cu o silueta a lui Michael Jackson, pe care scria "In memoria dragului Michael Jackson". Pe eBay a crescut numarul licitatiilor pentru obiecte care amintesc de Michael Jackson - inregistrari in editii limitate, instrumente muzicale folosite de megastar si chiar un contract de film cu semnatura sa au fost vandute cu mii de lire sterline, scrie The Times.

Ranch-ul Neverland, daca va fi accesibil publicului, ar putea deveni, de asemenea, o atractie turistica lucrativa. Graceland, proprietatea lui Elvis Presley, unde este ingropat regele rock-ului, a devenit o destinatie turistica de referinta, care a adus beneficii de 100 de milioane de dolari firmei care o administreaza.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.