Neasteptata veste a decesului lui Michael Jackson a luat prin surprindere intreaga lume! MTV, postul de televiziune a carui istorie se confunda practic cu cariera marelui artist, ii dedica acest weekend legendarului Michael Jackson.
Incepand de astazi, 26 iunie, si pana duminica, 28 iunie, “M is for Michael” la MTV si www.mtv.ro! Vineri, in direct din platoul MTV, VJ Oana rememoreaza legendara cariera a superstarului alaturi de vedete din showbiz-ul romanesc a caror cariera a fost influentata de Michael Jackson.

Tot astazi MTV va transmite in direct intalnirea pe care fan-clubul lui Michael Jackson din Romania a pus-o la cale pe stadionul Lia Manoliu unde celebrul artist a concertat in 1992.

Mai mult, in aceste trei zile MTV va difuza la MTV News noi informatii si imagini despre ce se intampla cu fanii cantaretului in aceste momente la New York si Londra, dar si ultimele declaratii date de familia si prietenii lui Michael. De asemenea, telespectatorii MTV pot urmari intreaga poveste a legendei pop dar si toate videoclipurile celebrului artist.

Moartea lui Michael Jackson este o pierdere uriasa pentru intreaga omenire. A fost un artist incredibil, un geniu muzical care a influentat generatii de fani. Michael a depasit granitele culturale si geografice si a ridicat videoclipurile muzicale la rang de arta. Cei aproape 28 de ani de cand a aparut primul videoclip al artistului pe MTV si sustinerea primita pe parcursul intregii cariere l-au facut pe Michael Jackson sa fie extrem de legat de MTV. Prin muzica lui va trai in continuare si ne va bucura sufletele pentru totdeauna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.