Medicii au incercat timp de peste o ora sa-l reanimeze pe Michael Jackson, dupa ce acesta s-a prabusit la domiciliul sau ca urmare a unei aparente crize cardiace, a declarat Jermaine Jackson, fratele starului si purtatorul de cuvant oficial al familiei
Regele popului ar fi suferit un stop cardiac, dar cauza oficiala a decesului nu va fi cunoscuta decat dupa autopsie, a precizat Jermaine Jackson intr-o conferinta de presa foarte emotionala, sustinuta la cateva ore dupa decesul brusc al lui Michael Jackson, la Los Angeles, la varsta de 50 de ani.

"Medicul sau personal, care era cu el, a incercat sa-l reanimeze pe fratele meu. La fel au facut si paramedicii care l-au transportat la spitalul Ronald Reagan al UCLA", a adaugat Jackson, care a citit un text scris inainte, relateaza AFP, citeaza NewsIn.

"Cand a ajuns la spital, in jurul orei 13.14 (23.14, ora Romaniei), o echipa de medici, din care faceau parte cardiologi, au incercat sa-l reanimeze. Timp de peste o ora. Nu au reusit", a spus fratele megastarului pop.

"Familia noastra cele presei sa ne respecte viata privata pe durata acestei perioade dificile", a mai spus Jermaine Jackson. "Dragostea noastra fie cu tine, Michael, pentru totdeauna", a incheiat acesta.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.