Candidatul la presedintie Nati Meir a gasit o metoda inedita pentru a-si face un imn de campanie, lansand un concurs care are ca miza o cina romantica alaturi de purtatorul sau de cuvant, Monica Columbeanu, sau de insusi pretendentul la fotoliul de la Palatul Cotroceni.
Candidatul Nati Meir lanseaza incepand de joi, concursul "O vrei pe Monica la masa?" pentru versurile imnului sau de campanie, se precizeaza intr-un comunicat de presa.

Concursul va dura 10 zile si este adresat doar celor care nu sunt membri ai Uniunii Scriitorilor, iar premiul I pentru cele mai bune versuri va consta intr-o "cina romantica alaturi de Monica Columbeanu sau de Nati Meir, la alegere!".

Castigatorul locului secund va avea de ales intre a participa la o sedinta foto alaturi de candidatul la presedintie sau cu purtatorul sau de cuvant-Monica Columbeanu. Premiul III consta intr-o aparitie in videoclipuri alaturi de Monica Columbeanu sau de Nati Meir.

Alegerea castigatorului va fi facuta intr-un cadru festiv de un juriu format din jurnalisti, se mai precizeaza in comunicat. De asemenea, cele mai reusite versuri vor fi publicate intr-un volum intitulat "Omagiu lui Nati Meir".

Nu este prima data cand Nati Meir mizeaza pe notorietatea purtatorului sau de cuvant pentru a se face cunoscut opiniei publice, acesta lansandu-si campania de strans semnaturi in vederea candidaturii la presedintie cu sloganul "O vrei pe Monica? Semneaza pentru Nati Meir!".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.