Virgil Iantu (Gataiantu Virgil Aureliu, pe numele din buletin) s-a hotarat sa-si faca vila, se pare, pentru firma sa S.C. Gata Media SRL. santierul pentru demolarea fostului imobil si turnarea fundatiei pentru noua casa a fost deschis, urmand ca la inceputul lui 2006 Iantu sa se bucure de un "sediu" cumsecade. Sigur, va avea o cutie postala mai aratoasa fata de actuala, inscriptionata cu creionul. Amuzant e ca pana acum ziaristii dornici sa scrie despre vila lui Iantu au pozat toate casele vecinilor lui, punandu-i-le in "proprietate".

Parerea specialistului: "O constructie de 160.000 de euro"

"Initial constructia s-a vrut o extensie, o supraetajare pe un parter existent, dupa cum prezinta planul santierului. insa cum parterul a fost demolat si a inceput refacerea sa de la fundatie, o astfel de lucrare costa in jur de 160.000 euro", ne-a spus specialistul Libertatii, Cristian Badea - foto mic, managerul agentiei imobiliare Real Invest.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.