La Teatrul de Opereta s-au desemnat, marti seara, premiile TV Mania pentru anul 2004. La fel ca si anul trecut, Monica Barladeanu a fost aleasa "Cea mai sexy vedeta de televiziune din Romania", cu 4.004 voturi. Frumoasa bruneta, proaspat revenita pe plaiurile mioritice, dupa cateva luni petrecute in America, a reusit sa le surclaseze pe mai vechile sale ''rivale'': Nicoleta Luciu (2.248), Andreea Raicu (1.745) si Andreea Marin (1.724).
Monica si-a facut aparitia la eveniment (dupa decernarea trofeului) direct de pe platourile de filmare. Vedeta B1 detine un rol de asistenta medicala in productia ''Moartea Domnului Lazarescu'', in regia lui Cristi Puiu.
La aceeasi categorie a iesit invingator si prezentatorul emisiunii ''Din dragoste'', Mircea Radu.
Doua dintre premiile postului Pro TV au fost obtinute de Teo Trandafir, desemnata de cititorii revistei TV Mania drept "Cea mai populara vedeta TV" si "Cea mai simpatica mamica".

Gimnasta Andreea Raducan a fost considerata de public ca avand "Cel mai bun debut in televiziune", in timp ce Serban Huidu si Mihai Gainusa, realizatorii emisiunii "Cronica carcotasilor", au primit titlul "Cel mai reusit cuplu de prezentatori TV". La categoria "Cel mai reusit transfer TV", publicul TV Mania l-a desemnat castigator pe Lucian Mandruta, care a trecut de la Pro TV la Antena 1.
Campania pentru Premiile TV Mania 2004 a debutat in luna septembrie si s-a desfasurat timp de zece saptamani, cate una pentru fiecare categorie la care se acorda premii.
Pana la finalul campaniei, pe adresa redactiei revistei au fost primite peste 125.000 de voturi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.