Ieri seara, frumoasa Querida a reusit performanta de a fi prezenta concomitent pe doua posturi de televiziune ale caror studiouri de emisie sunt situate in Bucuresti, la o distanta de aproximativ 10 km unul de celalalt, ne atrage atentia Inpolitics.
Putin dupa ora 23:00, diva s-a aflat la aceeasi ora, in direct, si la OTV la Dan Diaconescu si la Antena 2, la emisiunea lui Brancu. Dincolo de faptul ca scandalul dintre Oana si Monica este o mana cereasca pentru tabloide, aici avem de a face cu o proprietate extrem de rara si despre care se stie ca ar fi apanajul Divinitatii sau al unor calugarite din vechime, foarte credincioase: ubicuitatea, comenteaza Inpolitics.

O tara intreaga a putut observa, pe langa faptul ca "din intamplare" se dezbate aceeasi tema de maxima importanta, (la care de vreo doua saptamani sunt invitati sa-si dea cu parerea jurnalisti de investigatie si preoti raspopiti), ca la 23:09, Oana era nervoasa si la OTV si la Antena 2, in timp ce pe ecran, si pe un post si pe celalalt, telespectatorii erau invitati sa dea SMS-uri, pentru 0,42 euro la Diaconescu, respectiv 1,19 euro la Brancu.

Pe cine sa crezi ca e "in direct", daca amandoua canalele te asigura ferm, in coltul ecranului de acest lucru?
Si in buzunarele cui se varsa banii de pe SMS-urile fara de ecou, ale celor ce nu i-au nimerit pe teleastii care isi sacrifica somnul de dragul telespectatorilor, in timp ce CNA-ul doarme? se intreaba retoric jurnalistii de la Inpolitics.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.