Sunt de parere ca parul meu detine autonomie fata de perie, ondulator si placa. Insa cand am vazut cum arata fetele acestea cand coafeza pleaca in concediu, m-am linistit! Se poate si mai rau. Iar pe mine cel putin nu ma fugaresc paparazzi! Nu vrem sa fim rele, suntem sigure ca este dificil sa fii vedeta, in atentia permanenta a publicului.... dar pentru numele lui Dumnezeu! sa treci o perie prin par dimineata nu costa nimic!
  • Jodie Foster si-a facut un obicei din a ne impresiona numai prin talentele sale actoricesti. Chiar daca a fost inzestrata de natura cu trasaturi placute, reuseste in ultimul timp sa mascheze tot ce are frumos si sa evidentieze defectele. Pacat....

  • Laetitia Casta a uitat sa-si scoata zgarciul din par dupa ce a iesit de la dus.

  • Madonnei i se trage de la Kabbala, altfel nu se explica de ce si cum s-a transformat una dintre cele mai cochete vedete din lume intr-o femeie neingrijita si lalaie.


Despre autor:

Kudika

Citeste articolul integral in Kudika

Sursa: Kudika


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.