Incepand din luna iunie a acestui an, Alexandru Ciucu, designer si iubitul Alinei Sorescu, devine partenerul Casei Regale a Romaniei.
El va asigura tinuta de business si ceremonie a Altetei Sale Regale, Principele Radu al Romaniei.

Ca o recunoastere a calitatii serviciilor brandului Alexandru Ciucu, Principele Radu ii ofera acestuia titlul de Partener al Casei Regale. Alteta Sa va purta costumele create de Alexandru Ciucu.

Alegerea de a purta costumele marca Alexandru Ciucu a venit natural, Principele Radu fiind un admirator atat al stilului italian cat si al celui englezesc, ambele fiind stiluri in care designerul s-a specializat. Totodata, Alteta Sa a apreciat calitatea tesaturilor folosite si a atentiei deosebite pe care Alexandru Ciucu o acorda detaliilor. “

Sunt bucuros sa descopar in Bucuresti firme, care prin calitatea serviciilor oferite concureaza companii similare din Europa. Alexandru Ciucu este un brand ce si-a castigat pozitia pe piata produselor de lux prin profesionalism, stil si eleganta“, a declarat Alteta Sa Regala, Principele Radu al Romaniei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.