Cand vedetele au ceva de impartit, faptul ca se afla in lumina reflectoarelor le determina sa dea tot ce au mai "bun" in materie de injurii.

Au ramas de pomina infruntarile dintre Elena Carstea si Andreea Balan sau Mihaela Radulescu si dusmancele ei infierate intr-un articol scris de mana divei si intitulat graitor "Daca intri in cocina te mananca scroafele". Cu siguranta va mai amintiti de reactia pe care a avut-o Elena Carstea in urma cu aproape patru ani in emisiunea "Competitia", moderata de Dan Negru, in momentul in care Andreea Balan i-a amintit acesteia de varsta trecuta in buletin. Veterana muzicii romanesti a lasat de-o parte politeturile si si-a imbrancit mai tanara colega de breasla in piscina, drept pedeapsa pentru obraznicia ei.

Nici Eurovisionul de anul acesta nu a scapat de balacareala. Luminitei Anghel chiar i-a scapat, spune ea fara sa vrea, in loc de Cristian Faur (compozitorul melodiei "Let My Try") Cristian Fraier.

TARANCA GRASA

Faimos a ramas si sms-ul trimis de Mutu blondinei Rocsana Marcu, in care apelativul de "taranca grasa" lamurea fara alte comentarii inutile de ce vedeta Prima TV nu este o femeie pe gustul lui. Pe Gabriela Szabo a luat-o gura pe dinainte si a afirmat ca organizatorii competitei de la Stuttgart nu au invitat-o si pe Violeta Beclea pentru ca este "urata". Aprecierile estetice ale lui Gabi i-au picat extrem de greu Violetei care a actionat-o in judecata pe sportiva cerand daune de 150.000 de dolari. Intr-un final, a obtinut doar 20 de milioane de lei, insa supararea a ramas, iar presa a intiparit scandalul in memoria cititorilor numin-du-l "Razboiul uratelor".

DOBITOCUL DE ELTON JOHN

Si staruri precum Robbie Williams, Elton John, Boy George, Jordan sau Victoria Beckham au gasit de cuviinta sa dea de pamant cu alte vedete, din diverse motive. Interpretul Boy George, homosexual declarat, s-a aratat indignat de colaborarea muzicala dintre Elton John si Eminem, acesta din urma, homofob convins. "Este un dobitoc si cred ca fiecare homosexual cu o bruma de creier a considerat ca duetul dintre Elton si Eminem a fost ceva hidos. Ca si cum as fi cantat eu alaturi de Pol Pot (dictator supranumit "criminalul secolului", responsabil pentru asasinarea, de catre khmerii rosii, a doua milioane de cambodgieni. Detinator al puterii absolute in intreaga Cambodgie, in perioada 1976-1979, Pol Pot a instituit o adevarata dictatura a groazei).

INJURATURI DE MAMA

Meciul de box din emisiunea "Stele Verzi" dintre Pepe si Dan Helciug a degenerat din ceea ce se dorea a fi un moment distractiv intr-un episod trist. Helciug s-a declarat dezamagit de atitudinea latin-loverului: "Eu am luat totul in joaca, iar Pepe, prea in serios. Oricum, nu ma asteptam sa se bata ca un golan. Am fost extrem de dezamagit de faptul ca galeria lui m-a injurat ca la usa cortului. Chiar si de mama; si imi spuneau ca se vor urca ei in ring sa ma bata. El a vrut sa demonstreze ca e barbat, dar nu a ales calea cea buna. Imi pare rau ca nu stie de gluma."

MAIMUTA CATARATOARE

Andreea Raicu a fost scoasa din sarite de o anume Sofie care s-a laudat in presa ca a trait o poveste incendiara de dragoste cu Tudor Vasile (baiatul fostului premier Radu Vasile), in timp ce acesta era iubitul oficial al vedetei Prima Tv. Andreea si-a numit rivala "maimuta cataratoare", apropo de incercarea acesteia de a-si face publicitate pe spatele ei.

O MICA VACA

Un fel de Mutu jignind-o pe Rocsana Marcu a fost Robbie Williams cand a descris-o pe artista Sophie Ellis Bextor alaturi de care ar fi trebuit sa cante intr-un turneu: "Are o fata ca de satelit si glezne ca ale bunicii". Urmarea: Sophie a renuntat la turneu. Jordan, logodnica cantaretului Peter Andre, a scris o carte in care aminteste si de relatia ei cu Victoria Beckham: "Este o egoista. Mi-a fost simpatica in trecut, dar o sa vedeti exact din ce cauza nu o mai plac acum. Parerea mea este ca e rea, o mica vaca. In cartea mea exista o intamplare din care oamenii pot sa-si dea seama ce catea poate fi uneori."

AMOR CU UN PORC

Chiar daca relatia dintre Elton John si George Michael a fost de obicei una cordiala, in urma cu aproape doi ani, Elton a comentat in termeni duri piesele de pe ultimul album al lui George: "Se intampla ceva cu el. Cred ca pe ultimul album se simte ca trece printr-o perioada de profunda nefericire. Sfatul meu pentru el este sa iasa mai des in oras." La randul lui, George a replicat: "Pana acum, aproape tot ceea ce a spus Elton John ca stie despre mine se reduce la barfa auzita prin targul comunitatii gay". Boy George si-a facut o multime de dusmani in urma declaratiilor la adresa lui George Michael: "Sa te culci cu George Michael ar fi cam acelasi lucru cu a face dragoste cu un porc" sau a lui Prince: "Arata ca un pitic scos dintr-o galeata plina cu par pubian".

NU INTRATI IN COCINA!

Mihaela Radulescu si-a luat la bani marunti rivalele in cadrul unui articol publicat in revista Vip, unde nu s-a sfiit sa le gratuleze pe acestea cu tot felul de expresii si cuvinte dure. Eterna raca dintre Radulescu si Andreea Marin a iesit in nenumarate ocazii la iveala.

Noi va amintim de supararea doamnei Schwartzenberg la inceputul acestui an, atunci cand nu s-a regasit pe lista nominalizatilor pentru emisiunea "Cei mai iubiti" moderata de Andreea Marin. Sigura de faptul ca Andreea a fost cea care a impiedicat nominalizarea ei, Mihaela a declarat: "M-ar fi deranjat daca publicul roman ar fi decis ca nu ma vrea, dar singura care nu m-a vrut a fost Andreea Marin. (...). Asta nu este o veste proasta, ci o victorie asupra frustrarilor Andreei. Teama ei de mine este revigoranta". Cat despre cearta dintre actrita Daniela Nane si Mihaela, iscata in urma unor neintelegeri profesionale pe platoul emisiunii "Geniali" si continuata la filmarile peliculei "15", in regia lui Sergiu Nicolaescu, va amintim doar ca Daniela a declarat intr-un interviu ca diva tv a avertizat-o ca este "cel mai activ dusman el ei".


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.