Cea mai sexy femeie din Romania, Andreea Raicu, a confirmat ca nu este in relatii de prietenie cu fostul sau iubit, fotbalistul Cristian Chivu. Invitata la emisiunea "Nasul" de pe postul B1TV, Andreea a recunoscut ca relatia dintre ea si Chivu este una foarte incordata. Aceasta a marturisit ca se intelege foarte bine cu fostii iubiti, exceptia fiind Cristi. Potrivit spuselor Andreei, motivul ar fi mass-media, care au aruncat cu noroi in ea. "Mi-am pus viata personala pe tapet din prima zi, cat timp am fost cu Chivu. Numai ca presa a reusit sa arunce cu noroi in relatia noastra", a spus Andreea.

La acea vreme, o revista de scandal a prezentat un material in care se preciza ca Raicu il insala pe fotbalist. "A fost o minciuna sfruntata. Am dat in judecata publicatia respectiva si am si castigat procesul". Andreea a dat de inteles ca, desi s-a dovedit ca nu a fost infidela, Chivu nu a crezut-o si a rupt relatia. "Eu vreau ca barbatul de langa mine sa fie destul de inteligent sa nu dea atentie presei de scandal", a mai spus vedeta.

Cu alte cuvinte, Cristi nu s-a ridicat la nivelul standardelor impuse de Andreea. Ea a mai marturisit ca este in continuare cu Tudor Vasile, baiatul fostului premier, Radu Vasile. "Lumea trebuie sa inceteze sa ma asocieze cu Cristian Chivu. Este o poveste veche de doi ani. Presa trebuie sa inteleaga ca am o alta viata. Sunt cu Tudor, in ciuda eforturilor unor maimute cataratoare de a ne desparti. Oricum, am invatat sa nu mai vorbesc despre viata mea particulara". Profesional se vehiculeaza ca Andreea Raicu ar fi primit oferte si din partea altor televiziuni, dar abia in toamna vom afla daca va ramane la Prima sau isi va lua "zborul" spre taramuri mai bune.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.