LifeStar 9 Iunie 2009 10:44
L`Oreal, cea mai mare companie din industria frumusetii din lume, a sarbatorit cea de-a o suta aniversare, impreuna cu cei 67.500 de angajati din 65 de tari in care grupul este prezent
Istoria frumusetii

Eugene Schueller, fondatorul L'Oreal, si-a descoperit vocatia de chimist in 1907, reusind sa inoveze o formula de colorare a parului. Formula, numita Aureole, a fost primul pas in istoria L'Oreal.

La doi ani dupa ce a descoperit Aureole, Eugene Schueller a profitat de succesul imens si a infiintat “Societe Francaise des Teintures Inoffensives pour Cheveux”, care in scurt timp s-a transformat in L'Oreal.

Este greu de imaginat cum ar fi aratat astazi industria frumusetii fara unele dintre inovatiile trecute ale L’Oréal, considerate descoperiri revolutionare la vremea lor.

In prezent, compania fabrica mai mult de 4,5 miliarde de produse in fiecare an, si numai in 2008 a inregistrat mai mult de 600 de patente.


Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.