Pamela Anderson si-a achizitionat de curand un sistem de securitate foarte sofisticat, pe care si l-a instalat in locuinta sa din Malibu, dupa ce o femeie necunoscuta a patruns in incinta casei sale si i-a cotrobait prin haine. Dupa cum declara vedeta, aceasta achizitie a fost destul de costisitoare, dar a meritat, pentru ca se teme pentru viata celor doi copii ai sai, Dylan si Brandon. Misterioasa nu a furat nimic din locuinta vedetei. In schimb, i-a lasat acesteia un bilet pe care scria: "Nu sunt lesbiana, vreau doar sa te ating". Cea mai sexy blonda din lume, Pamela Anderson, vine si in Romania.

Cu toate ca multi si-ar fi dorit sa o vada in carne si oase, vedeta va fi disponibila doar pe un DVD, "The Ultimate Pamela Anderson", ce aduna 100 minute extrem de senzuale filmate de vedeta, material oferit in ultimul numar al revistei Playboy.

Descoperita la sfarsitul anilor ’80 de un operator de televiziune care si-a fixat camera pe ea in timpul unei transmisii live a unui meci de fotbal american, micuta, dar sexoasa canadianca a intrat rapid in atentia revistei Playboy. O data cu cresterea notorietatii si a circumferintei fabuloase a bustului, vedeta blonda a devenit coperta favorita a revistei in ultimii 15 ani. Ultimul ei pictorial, cel din 2004, publicat si de editia romana a revistei, este insa considerat ultima ei aparitie nud.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.