LifeStar 4 Iunie 2009 14:10
In ciuda faptului ca medicii i-au dat asigurari ca se poate trata destul de repede, Michael Jackson se teme ca din cauza cancerului isi va pierde nasul.
Chiar daca luna trecuta a fost suspus unei interventii chirurgicale pentru indepartarea tumorilor canceroase de pe nas, piept si brate, cantaretul in varsta de 50 de ani se teme ca isi va pierde nasul. De cand a fost diagnosticat cu cancer de piele, in faza incipienta, regele muzicii pop traieste intr-un stres continuu si este ingrijorat in privinta concertelor pe care urmeaza sa le sustina vara aceasta la Londra.

"Michael este convins ca ii va cadea nasul. Medicii l-au asigurat ca acest lucru nu se va intampla, dar Michael crede ca boala il va ucide si traieste permanent cu teama ca va muri. Are mari sanse de recuperare, dar ii este foarte frica",
a declarat un apropiat al cantaretului pentru The Sun.

Si aceasta nu este singura teama a megastarului. De frica sa nu se ingrase, Michael Jackson refuza sa manance mai mult de o masa pe zi, ajungand sa cantareasca doar 57 de kilograme la o inaltime de aproape 1.80 m. Cantaretul este convins ca orice kilogram in plus ar putea sa-i diminueze sansele de reusita in lupta cu cancerul.

"Michael are o fobie cu greutatea. Nu vrea sa puna niciun kilogram in plus si acest lucru nu este deloc sanatos pentru el…dar insista sa manance doar o singura data pe zi si sustine ca ii este de ajuns, desi este slab si fragil", a declarat o sursa pentru The Sun.

Momentan, Michael Jackson se confrunta cu "mici probleme" de organizare a concertelor din Londra. Potrivit New Musical Express, artistul a declarat ca nu stia de programarea a 50 de concerte pe Arena O2 din Londra, el fiind instiintat doar de zece. Artistul sustine ca nu este pregatit pentru atatea concerte si nici nu planuia sa le tina pe toate intr-un singur loc.

"Nu am stiut ca voi avea 50 de concerte…Sunt foarte furios pe organizatori pentru ca le-au planuit. Eu doream doar zece concerte pe O2 in Londra si apoi sa fac un turneu in alte orase din lume, nu sa am 50 de concerte in acelasi loc. Am mers la culcare stiind de zece concerte si m-am trezit cu vestea ca au fost vandute bilete pentru 50"
, a declarat artistul.

De partea cealalta, reprezentantii AEG, promotorii cantaretului care organizeaza si megaturneul din Londra, sustin ca Michael Jackson a fost instiintat cu numarul concertelor pe care le va sustine la vara si ca nimic nu putea fi facut fara consimtamantul lui.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.