LifeStar 3 Iunie 2009 00:50
In anii 60, formau cel mai frumos cuplu al muzicii romanesti. Cand spuneai Ion Dolanescu, te gandeai fara sa vrei la Maria Ciobanu si viceversa, iar, in scurt timp, cuplul de pe scena a devenit unul si in viata personala.
S-au casatorit si au avut o nunta ca in povesti cu peste 10.000 de invitati, insa iubirea lor nu a rezistat decat foarte putin. Dupa ani si ani, aflam ca de vina pentru despartire ar fi fost gelozia extrema a artistului care a degenerat de multe ori in violenta fizica, situatie de nesuportat pentru Maria Ciobanu.

Dupa patru ani a decis sa puna punct mariajului, chiar daca asta a insemnat si despartirea de fiul lor, Ionut. Orgoliul lui Dolanescu nu i-a permis cantaretei sa se apropie de copil, pana cand acesta nu a implinit 25 de ani.

Acum, dupa moartea maestrului, Maria Ciobanu a ajuns la concluzia dureroasa ca “pentru el a fost importanta cariera, dragostea mai putin”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.