LifeStar 3 Iunie 2009 00:44
Tot mai multe vedete autohtone se arata scarbite de tara in care traiesc si marturisesc ca le bate gandul sa se stabileasca peste hotare.
Dupa ce Mihaela Radulescu a anuntat ca se retrage din televiziune si se muta la Monaco, si Anamaria Prodan spune ca intentioneaza sa plece in Statele Unite. Motivele ni le-a explicat pe larg, intr-un interviu in care descrie peisajul monden dambovitean, populat in majoritate de fete dispuse sa plateasca oricat ca sa ajunga “vedete” si de baieti ale caror valori stau in masina pe care o conduc, in ceasul afisat cu ostentatie in club sau in femeia “tunata” de la bratul lor. Aceasta din urma este menita sa le confirme statutul de bogatani cuceritori, chiar daca ea a trecut si prin asternutul prietenilor lor.

Cum arata pentru tine lumea mondena, cum o vezi dupa cativa ani de cand te-ai intors acasa?


Arata foarte trist... Aici sunt 1000 de curve pe metru patrat. Sunt satula de curve si de baietii astia de bani gata care poarta creierul ilegal! De baieti cu pantofii pe masa si cu pretul pe talpa, de discutiile lor de milioane de euro, cand ei de multe ori nu au bani de o cafea. Nu au case, dar au masini si dorm in ele sau le parcheaza in fata cafenelelor, ca nu au bani de benzina. Sunt satula de fete frumoase, dar fara pic de creier, care se vand pe o apa plata. Alea mai indraznete au telefon Vertu, dar cu cartela reincarcabila. Toti sunt niste ratati, care se combina intre ei de nu mai stii care cu cine este sau cu cine a fost... cred ca nici ei nu stiu! Lumea asta mondena e putreda si plina de gauri prin care toti vad totul, dar se prefac ca nu vad nimic.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.