LifeStar 3 Iunie 2009 00:40
Johnny Depp in Tara Minunilor, viata lui Martin Luther King ecranizata de Steven Spielberg si un documentar al lui Michael Moore despre criza financiara sunt cateva dintre noutatile cinematografice la care lucreaza, in prezent, numele grele ale Hollywoodului.
Dupa ce si-a pus muschii la bataie in “Troia” (2004), unde l-a interpretat pe voinicul Ahile, Brad Pitt va intra in pielea unui alt erou grec legendar, Ulise, al carui atu nu este insa forta fizica, ci materia cenusie.

In vreme ce productia “Troia” a fost bazata pe “Iliada”, noul film va fi o adaptare a celeilalte epopei a lui Homer, “Odiseea”, in care este descrisa revenirea lui Ulise acasa, in Itaca, dupa ce razboiul troian a luat sfarsit. In vreme ce “Troia” a pastrat in mare parte neschimbata intriga din “Iliada”, aventurile lui Ulise, interpretat de Brad Pitt, vor fi plasate intr-un cadru futurist, calatoria eroului desfasurandu-se in spatiul indepartat, anunta variety.com.

O alta opera literara care urmeaza sa fie mutata pe marile ecrane este “Alice in Tara Minunilor”.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.