LifeStar 3 Iunie 2009 16:01
Dupa 11 ani, Romania va avea posibilitatea de a se inscrie in topul frumusetii universale, promovand valorile si traditiile romanesti in cadrul finalei internationale Miss Univers 2009, din Bahamas
Admiratorii celor mai frumoase femei din Romania isi vor indrepta atentia spre finalistele concursului Miss Universe Romania in data de 27 iunie 2009, in cadrul unei emisiuni in direct transmise de Televiziunea Romana.

Ayana Mendoza, din Venezuela, detinatoarea titlului Miss Universe 2008, va participa la alegerea celei mai frumoase romance, in calitate de membru al juriului.

Castigatoarea marelui premiu se va alatura unor reprezentante precum actrita Daniela Nane (1991) sau Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase (1996).

"Participarea la Miss Universe 1991 a fost o experienta de neuitat, care mi-a intarit decizia de a-mi cladi viata frumos, prin propriile forte, alegand o profesie care sa-mi placa si care sa-mi puna in valoare aptitudinile. A fost emotionant si instructiv sa intalnesc alte 73 de fete de varsta mea, crescute in medii diverse pe toate meridianele, cu idealuri asemanatoare, desi cu vise atat de diferite. Miss Universe este un concurs prestigios in care, pe langa aspectul fizic, conteaza mult nivelul intelectual si educatia. Ma bucur ca avem din nou in tara aceasta competitie si imi doresc sa alegem pe cea mai grozava reprezantanta a Romaniei pentru concursul din acest an” a declarat Daniela Nane, detinatoarea titlului Miss Universe Romania in anul 1991.

Dintre cele 24 de finaliste selectate din intreaga tara, Miss Universe Romania 2009 va fi aleasa in urma mai multor probe, printre care si cea a prezentarii costumului popular. Proba decisiva va fi cea a interviului de personalitate, in cadrul careia juriul va analiza echilibrul psihic al concurentelor, sarmul personal, increderea in sine, abilitatea de a comunica liber, precum si consistenta informatiei transmise.

Punctajul final, in urma caruia va fi aleasa castigatoarea titlului de Miss Universe Romania 2009, se va calcula din procente egale de 50%, provenite din notele acordate de juriu si public, prin televoting.

Tinerele din toata tara au posibilitatea de a se inscrie in competitie pe site-ul missuniverseromania sau in incinta Baneasa Shopping City, pana pe data de 11 iunie. Preselectia celor 24 de finaliste va avea loc la Baneasa Shopping City, in datele de 13 si 14 iunie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.