LifeStar 3 Iunie 2009 11:07
Membrii trupei Kings Of Leon devin agasati de celebritatea pe care au dobandit-o in State si sustin ca le placea mai mult viata in anonimat.
Dupa ce si-au onorat toate concertele programate, rockerii au vrut sa se bucure de putina liniste in Tennessee, locul unde s-au nascut si au copilarit. Insa oata ajunsi acolo, toata lumea i-a recunoscut, baietii fiind asaltati la tot pasul.

Dupa aceasta intamplare frustranta, liderul Caleb Followill a declarat in cadrul ceremoniei MTV Movie Awards: "Mereu am avut succes in multe alte tari, dar nu si aici. Mereu mi-a placut sa revin in America si sa ma plind linistit, fara ca oamenii sa stie cine sunt." Pentru a face haz de necaz, Caleb si-a permis sa glumeasca pe seama colegilor sai de trupa, afirmand ca acestia mereu platesc paparazzii sa ii fotografieze cat mai mult.

O fi ajuns si la urechile lor tehnica adoptata de asa zisele vedete de pe la noi care scot bani din buzunar doar ca sa apara pe o pagina oarecare?..


Despre autor:

Musichat

Sursa: Musichat


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.