LifeStar 2 Iunie 2009 04:01
Decizia Mihaelei de a parasi tara a semanat panica in randul fanilor sai, acestia implorandu-l pe Dani sa deturneze planurile iubitei sale.
Pe blogul personal, matinalul de la Antena 1 a primit sute de comentarii de la oameni care nu-si imagineaza viata fara Mihaela Radulescu sau emisiunea “Duminica in familie”, cu totii dorind acelasi lucru: sa ramana diva in patria natala. Mai mult, unii dintre sustinatori vor sa-i urmeze exemplul si, scarbiti de tara care i-a facut rau “idolului” lor, si-au propus sa o paraseasca, fara regrete.

Vedeta de prim-rang pe plaiurile noastre mioritice, Mihaela Radulescu ramane in centrul atentiei, indiferent de deciziile sale. Daca isi vopseste parul, apare in ziare; daca poarta o rochie decoltata la un eveniment monden, cu siguranta atrage privirile tuturor; daca ridica pana la cer audienta emisiunii pe care o prezinta, primeste laude, iar daca anunta ca pleaca din tara, multi sar in apararea ei si fac tot posibilul sa o pastreze aproape.

Cu putin timp in urma, Mihaela s-a declarat scarbita de tara in care a trait aproape 40 de ani si a luat decizia de a o parasi, fara drept de apel. Multi i-au contestat motivatia si nu au luat de buna hotararea ei brusca de a trai cu copilul intr-un spatiu neatins de rautatea si invidia specific romaneasca. S-au gasit carcotasi care sa puna plecarea ei pe seama audientelor scazute ale emisiunii, pe tertipul sau de a-si mari, astfel, salariul sau pe iubirea pentru argintii lui Elan.

Chiar si asa, cei care i-au fost alaturi dintotdeauna o sustin si acum, iar cei care nu i-au fost fani i-au devenit si marturie in acest sens stau sutele de comentarii ale celor care o implora sa nu plece din tara.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.