LifeStar 2 Iunie 2009 03:57
Stim cu totii ce reactii violente are Oana Zavoranu atunci cand cineva indrazneste sa o scoata din sarite.
Tocmai cu cea mai nervoasa bruneta din showbiz a ales Monica Columbeanu sa se razboiasca.

Invitata, joi, la inregistrari pentru emisiunea Oanei de la Kanal D, sotia lui Irinel a iesit mai repede decat se astepta din platoul de filmare, dupa ce a enervat-o cumplit pe moderatoare. Manechinul nu a fost de acord cu o parte din regia productiei si a rugat echipa sa nu difuzeze unele scene. A fost refuzata insa, drept care a lasat de inteles ca va face apel la avocatii sai si, mai mult, ca are puterea de a scoate emisiunea din grila. Oana a luat foc instantaneu si i-a spus Monicai sa iasa afara, alintand-o si cu apelativul de “nesimtito”. Inca nu se stie daca scenele vor fi difuzate sambata seara, la “Pact cu diavolita”.

Temperamentala Oana Zavoranu este din nou protagonista unui scandal public, de data asta impotriva Monicai Columbeanu. Sotia lui Irinel a fost invitata, joi, la filmarile pentru emisiunea Oanei de la Kanal D, “Pact cu diavolita”, insa intalnirea celor doua s-a incheiat cat se poate de prost. Producatorii au pus la cale un joc pentru vedeta, care avea la dispozitie, in platou, o gasca de baieti din care trebuia sa aleaga, de dragul distractiei, un nou aspirant la postul de sofer personal.

“Unul dintre «concurenti» a ridicat-o pe Monica si a asezat-o pe pianul care se afla in platou, iar Monica nu a obiectat. Insa apoi s-a razgandit si s-a dus spre Oana zambind, spunandu-i sa renunte la aceasta scena. A cerut, practic, sa fie taiata la montaj faza, pentru ca ea este sotia lui Irinel si ca poate ar fi acceptat daca era mai frumos baiatul care a dus-o pe pian”, ne-a povestit sursa noastra.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.