LifeStar 2 Iunie 2009 15:29
Cu totii stiam ca Jason Mraz are o inima mare, insa nu stiam ca este si verde. Recent, cantaretul american, un vegetarian convins a marturisit ca intreaga sa locuinta este alimentata cu energie solara.
Intr-un interviu pentru MNN, pe durata concursului American Idol, acesta a vorbit despre eco-renovatiile pe care le-a facut de curand si despre cat de verde este casa sa.

Jason Mraz, cunoscut pentru single-ul “I’m Yours” a marturisit ca nu era dintotdeauna asa. “Am devenit interesat de respectarea mediului inconjurator imediat ce mi-am cumparat o casa. Atunci a fost momentul in care am realizat ca sunt raspunzator de un petic de pamant care este doar al meu.”, a declarat cantaretul. “Apoi am inceput sa observ cat de mult gunoi aruncam si cata energie consumam. Anul acesta m-am hotarat sa merg pe energia alternativa. Totul in casa mea acum este alimentat cu energie solara”, a mai adaugat acesta, marturisind ca recicleaza deseurile si le transforma in ingrasamant pentru proproia gradina.

Vedeta in varsta de 31 de ani, intrata de curand in 'Ecollywood', marturiseste in final ca se simte stapan pe bucata sa de pamant si chiar le poate oferi un exemplu vecinilor si celorlalti oameni.


Jason Mraz - Im Yours (Official Video) -


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.