LifeStar 2 Iunie 2009 14:01
Dupa ce Liana McCarthy, Nexx si Nelly Ciobanu au confirmat prezenta pe 6 iunie la Craiova, si Ja Rule onoreaza invitatia Music Channel de a canta la Romanian Music Awards!
Cu sapte albume la activ si cu 20 milioane de albume vandute in intreaga lume, Ja Rule este cel mai cunoscut si cel mai nonconformist hip-hopper al momentului. Jennifer Lopez, Jay-Z, Justin Timerlake, Nelly Furtado, R. Kelly, Ashanti, Christina Millian, Marry J. Blige, Snoop Dogg sunt doar cativa dintre cei care au colaborat cu Ja Rule. Tot el se afla si in topul clasamentelor de hip-hop, iar piese ca “Body”, “Holla-Holla” si “I’m Real” (featuring cu Jennifer Lopez) au facut inconjurul playlist-urilor din intreaga lume.

Nu rata Romanian Music Awards pe 6 iunie la Craiova! Se anunta un show incendiar! Intrarea este libera.

Cei mai buni artisti si cele mai bune piese ale ultimului an au intrat in competitie la categoriile care pot fi votate pe www.1music.ro pana sambata 6.06.2009. Fii tu cel care decide cine este cel mai bun la fiecare dintre cele 14 sectiuni ale Romanian Music Awards 2009 si intra www.1music.ro pentru a vota artistul preferat!

Evenimentul este organizat de Music Channel si Radio 21 cu sprijinul Primariei si Consiliului Local al Municipiului Craiova.


Despre autor:

Kudika

Citeste articolul integral in Kudika

Sursa: Kudika


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.