LifeStar 2 Iunie 2009 12:27
Filmul de animatie Up, care a avut premiera mondiala in deschiderea editiei de anul acesta a festivalului de la Cannes, este lider in box-office-ul american, cu incasari de 68,2 milioane de dolari in primul week-end de proiectie in cinematografe, potrivit hollywood.com.
Cea mai noua pelicula a studiourilor Disney, in care vocile personajelor principale sunt imprumutate de actorii Edward Asner si Christopher Plummer, prezinta aventurile unui batran vanzator care, deranjat de noile constructii din cartierul sau, agata milioane de baloane de casa sa si zboara astfel, la "bordul" acesteia, spre America de Sud.

Filmul va rula in cinematografele din Romania din 12 iunie, relateaza NewsIn.

Pe locurile urmatoare se claseaza liderul de saptamana trecuta, comedia „Night at the Museum: Battle of the Smithsonian”, cu Ben Stiller in distributie, cu incasari de 25,5 milioane de dolari, si thriller-ul „Drag Me to Hell”, care a totalizat 16,6 milioane de dolari in primul weekend de proiectie.

„Night at the Museum: Battle of the Smithsonian” a avut premiera in Romania pe 22 mai, in vreme ce „Drag Me to Hell” va rula incepand cu 12 iunie.




Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.